Expertise

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen in de gezondheidszorg. Wij leggen de focus op de eerstelijns gezondheidszorg in de breedste zin van het woord. Het bouwen van een nieuwe praktijk is een proces. Wij nemen je graag mee in dit proces. Daarbij begeleiden we je vanaf het eerste idee tot de opening van de praktijk. Wij adviseren en begeleiden met onze expertise en zullen gepaste oplossingen aandragen.

Goed ontwerpen is belangrijk, maar wij weten dat het goed plannen en regisseren net zo belangrijk is. Dit doen wij door te luisteren naar jouw wensen en deze te vertalen in een mooi ontwerp. Goede producten maak je tenslotte samen.

Wij zijn op de hoogte van de strenge eisen in de gezondheidszorg en passen de richtlijnen van het LHV toe. Wij maken slimme gebouwen waarbij we nadenken over duurzaamheid en een mogelijke toekomstige veranderde situatie.

Wij hebben ervaring  craft digital, graphic and dimensional thinking, to create category leading brand experiences that have meaning and add a value for our clients.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

b Carefully crafted precise design with harmonious trendy typography.

Control

Easily change and tweak your content when you need to, however you want.

Responsive

4Our layout works perfectly on any modern platform, including mobile.

Values

We craft digital, graphic and dimensional thinking, to create category leading.

Projecten Gezondheidszorg