ARCHITECTENBUREAU UIT APELDOORN

ARES architecten is een architectenbureau uit Apeldoorn. Ons primaire werkgebied is Gelderland en Overijssel. Dit neemt echter niet weg dat wij ook in andere delen van Nederland en internationaal actief zijn. Wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van projecten in de gezondheidszorg, herbestemming en utiliteits- en woningbouw. Ons sterke punt is dat wij een totaalconcept leveren, waarbij we u begeleiden in het volledige proces van bouwen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan op het gebied van budget en planning In onze projecten werken wij zoveel mogelijk met duurzame oplossingen en hebben mooie en natuurlijke materialen onze voorkeur. In onze visie werken wij van binnen naar buiten. Met deze benadering kunnen wij uw woon- en werkruimte verbinden met de buitenomgeving. Nieuwsgierig geworden naar onze projecten? Bekijk hier een selectie van onze projecten.

UNIEKE PROJECTEN VRAGEN OM UNIEKE OPLOSSINGEN

Of u een nieuw gezondheidscentrum of bedrijfspand wilt laten ontwerpen, uw kantoor of woning wilt verbouwen, onze architect vertaalt uw wensen in een uniek en passend ontwerp. Wij geloven in maatwerkoplossingen waarbij u als klant centraal staat. Onze architect bespreekt met u uw wensen, onderzoekt de locatie, het beoogde gebruik en vertaalt dit in een uniek ontwerp van uw praktijk, bedrijfspand of woning in Apeldoorn. De kosten van onze architect zijn afhankelijk van onder andere de grootte en complexiteit van uw project. Bent u benieuwd wat dit voor uw project zal betekenen, neem dan contact met ons op.

PROJECTBEGELEIDING DOOR ERVAREN ARCHITECT IN APELDOORN

Wij beseffen dat bouwen of verbouwen een grote investering van tijd en geld is. U wilt natuurlijk graag dat uw gezondheidscentrum, woning of bedrijfspand ook daadwerkelijk zo gebouwd wordt zoals onze architect het voor u heeft ontworpen. Wij vinden het daarom belangrijk om tijdens het bouwen betrokken te blijven bij het project. Uit ervaring weten we dat wij daarmee voor de opdrachtgever het beste resultaat tegen de beste prijs kunnen bewerkstelligen. Wij begeleiden het project richting een aanbesteding met meerdere aannemers. Daarnaast kan er in samenspraak met de opdrachtgever worden gekozen voor een bouwteam. Dit team van aannemer, installateur en indien noodzakelijk andere professionals kan u voorzien van een eerste raming van de bouwkosten. Door u te omringen met een multidisciplinair team is er steeds intensief contact tussen alle partijen. In deze processen zijn wij steeds uw aanspreekpunt die u op de hoogte houdt tijdens het project. Daardoor krijgt u meer helderheid en voorkomt u verrassingen op het gebied van kosten en planning tijdens het bouwproces.