Utiliteitsbouw

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen van gebouwen in de utiliteitssector. Dit varieert van een klein kantoorgebouw tot een groot magazijn tot een onderwijsgebouw van 5000m2. Het bouwen van een nieuw pand is een proces. Wij nemen u graag mee in dit proces. Daarbij begeleiden we u vanaf het eerste idee tot de oplevering. Goed ontwerpen is belangrijk, maar wij weten dat het goed plannen en regisseren net zo belangrijk is. Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen en deze te vertalen in een mooi ontwerp. Goede producten maak je tenslotte samen.

Kwaliteit

Wij geloven dat een gebouw meer is dan een aantal muren met een dak. Het gebouw is een afspiegeling van het proces dat in het gebouw en de ruimtes plaatsvindt. We gaan voor een kwalitatief gebouw, dat goed doordacht is. Architectonische en ruimtelijke kwaliteit, kwalitatief goede en echte materialen en goed uitgedachte detailleringen. Op deze manier komen wij tot een ontwerp  dat geheel naar uw wens is.

Flexibiliteit

Wij vinden het interessant om standaard oplossingen nogmaals tegen het licht te houden, om ze aan te passen zodat er een andere oplossing ontstaat. De wijze waarop we leven en werken verandert dus de wijze waarop we gebouwen gebruiken ook. Onze visie is dat een gebouw niet alleen een antwoord op de huidige behoefte moet zijn,  maar dat je vroegtijdig in het ontwerpproces moet nadenken hoe een gebouw in de toekomst gebruikt of aangepast kan worden met relatieve simpele aanpassingen of zelfs een andere functie.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk onderwerp in het ontwerpproces is duurzaamheid. Aspecten als isolatie, energiezuinigheid van installaties, materiaalgebruik met een beperkte impact en eventueel toekomstig hergebruik van materialen en onderdelen zijn belangrijk tijdens het proces. We hebben ruime ervaring in het gasloos bouwen van kleinere, maar ook grotere gebouwen. Wij begeleiden u in het hele proces, daarbij houden wij de het budget en de planning goed in de gaten. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

projecten Utiliteitsbouw