Woningbouw

Een nieuwe woning bouwen of verbouwen is een leuk avontuur! Wij begeleiden u graag in dit avontuur. Uw wensen worden vertaald in een mooi en uniek ontwerp waar u kan wonen en/of werken. We ontwerpen van binnen naar buiten zodat er een fijne sfeer wordt gecreëerd. Zodra het ontwerp staat, regelen wij de vergunningaanvraag. Ook vergelijken we de prijzen van verschillende aannemers. Tijdens de bouw van uw droomhuis begeleiden en communiceren wij met de diverse partijen. Op deze manier kunnen we de planning en het budget goed in de gaten houden.

Ervaring

Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van hoogwaardige woningen. Dit betreft zowel verbouw als nieuwbouw. Het bouwen van een nieuwe woning is een proces. Wij nemen u graag mee in dit proces. Daarbij begeleiden we u vanaf het eerste idee tot de oplevering. Om u als opdrachtgever mee te nemen in het proces werken wij veel met 3d beelden zodat u al een goed idee krijgt van hoe uw toekomstige woning er uit gaat zien.

Kwaliteit

Wij geloven dat een gebouw meer is dan een aantal muren met een dak. Het gebouw is een afspiegeling van het proces dat in het gebouw en de ruimtes plaatsvindt. We gaan voor een kwalitatief gebouw, dat goed doordacht is. Architectonische en ruimtelijke kwaliteit, kwalitatief goede en echte materialen en goed uitgedachte detailleringen. Op deze manier komen wij tot een ontwerp  dat geheel naar uw wens is.

Duurzaamheid

Een ander belangrijk onderwerp in het ontwerpproces is duurzaamheid. Aspecten als isolatie, energiezuinigheid van installaties, materiaalgebruik met een beperkte impact en eventueel toekomstig hergebruik van materialen en onderdelen zijn belangrijk tijdens het proces. We hebben ruime ervaring in het gasloos bouwen van kleinere, maar ook grotere gebouwen. We werken met duurzame oplossingen en maken gebruik van mooie en natuurlijke materialen.

projecten Woningbouw