Transformatie woongebouw

Apeldoorn

Aan de Schorpioenstraat 69 in Apeldoorn zijn in 2020, 11 woningen gerealiseerd. De contour van het huidige complex blijft bestaan maar de gehele gevel wordt, onder architectuur, aangepast naar een modern en eigentijds woongebouw.

De ontwikkeling van 4 loft- en 7 benedenwoningen is een initiatief van BCL Real Estate en ARES architecten. De woningen zijn deels naar eigen inzicht in te delen en bij deze herontwikkeling wordt duurzaamheid en levensloopbestendigheid meegenomen.

De woningen liggen op de grens van de wijken Zuidbroek en Anklaar. Een ideale ligging met alles wat je nodig hebt binnen handbereik met aan de Anklaarseweg een bushalte met een directe verbinding naar het Centraal Station van Apeldoorn. Het complex ligt in een parkachtige omgeving dat de bewoner rust, vrijheid en privacy biedt. De inrichting van het terrein wordt door een gerenommeerde landschapsarchitect zorgvuldig ingekleed. Rondom is er de mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein en is er ruimte om de fiets te stallen. Om het groene karakter te verlengen, worden er hagen en bomen geplant.

Functie:

Woongebouw

Locatie:

Apeldoorn

Jaartal:

2020

Opdrachtgever:

BCL Real Estate